Kadın kursiyerlerle buluşan Doğan: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Kadın kursiyerlerle buluşan Doğan: Birlikte ilerlemeye...

Kadın kursiyerlerle buluşan Doğan: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Şubat 2024 Perşembe - 18:43Güncelleme: 29 Şubat 2024 Perşembe - 18:44
Kadın kursiyerlerle buluşan Doğan: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz

Seçim çalışmaları kapsamında Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “yolda kadın hemşerilerimizin yanında olmaya, birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarına sahada devam ediyor. Doğan, bu kapsamda, ilçenin farklı noktalarında hizmete alınan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde eğitim gören 1000’den fazla kursiyer ile bir araya geldi.

Doğan, spordan sanata, kültürden eğitime kadar birçok alanda faaliyet gösteren merkezler ile kurslara ücretsiz ulaşma imkânı sağlandığını dile getirdi.

Kadınların her zaman yanında olduğunu dile getiren Doğan’a ilgi yoğun olurken, Doğan da kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmadı.

Doğan, “İlçemize kazandırdığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde eğitim gören 1000’den fazla kursiyerimizle bir araya geldik. Sağlıklı kadın, sağlıklı Merkezefendi diyerek çıktığımız bu yolda kadın hemşerilerimizin yanında olmaya, birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.