Kadın girişimciler Merkezefendi Belediyesinin festivalinde ürünlerini sergiledi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Kadın girişimciler Merkezefendi Belediyesinin festivalinde ürünlerini...

Kadın girişimciler Merkezefendi Belediyesinin festivalinde ürünlerini sergiledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mayıs 2023 Pazartesi - 15:11Güncelleme: 1 Mayıs 2023 Pazartesi - 15:11
Kadın girişimciler Merkezefendi Belediyesinin festivalinde ürünlerini sergiledi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali sona ererken, 250’den fazla stantta kadın girişimciler ürünlerini sergiledi.

Merkezefendi Belediyesince geleneksel hale getirilen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali, bu yıl dördüncü kez düzenlendi. kültür ve sanat etkinliklerinin de gerçekleştirildiği festival üç gün sürerken ilgiyle takip edildi.

Festivalin son gününde, 250'yi aşkın stantta ürünlerini sergileyen kadın girişimcilere katılım sertifikaları takdim edildi. Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu da seslendirdiği eserlerle, festivale katılanlara keyifli anlar yaşattı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da festivali dördüncü kez düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Doğan, “Bu festivalde de Merkezefendi Kültür Merkezi'nde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. 250'yi aşkın stantın yer aldığı festivalimizde girişimci kadınlarımız el emeği ve alın teri ürünlerini sergilemenin ve satmanın mutluluğunu yaşadı. Festivalimize katılım sağlayan girişimci kadınlarımızın eline ve emeğine sağlık” dedi.

Girişimci kadınlara yönelik yapılan festivalde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Doğan, “Bunun yanı sıra belediye bünyemizde kurduğumuz orkestramız ile de vatandaşlarımıza festival havasını tam anlamıyla yaşattık. Kadınlarımızın daha da güçlenmesi adına bu festivallerimize tüm hızımızla devam edeceğiz. Festivalimize yoğun ilgi göstererek bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.