Hallaçlar Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Hallaçlar Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

Hallaçlar Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2022 Çarşamba - 11:51Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba - 11:55
Hallaçlar Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

Merkezefendi Belediyesi, Hallaçlar Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarını tamamladı. Mahallede elektrik ve internet hatları da yer altına alındı.

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Hallaçlar Mahallesi’nde, toplam uzunluğu bin 300 metre olan yolda 20 bin metrekare alana sıcak asfalt serimi yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde 6 bin metrekarelik alana kaldırım parke taşı, 5 bin metre uzunluğunda da bordür taşı döşendi. 36 metre uzunluğunda, 5 metre yüksekliğindeki menfez yapımının tamamlandığı çalışmalarda, hava koşullarından etkilenmemesi ve kesinti yaşanmaması adına elektrik ve internet hatları da yer altına alındı.

Hallaçlar’daki çalışmalarla ilgili incelemesinin ardından açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Doğan, şunları söyledi:

“İlçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Hallaçlar Mahallemizdeki üst yapı çalışmalarımızı tamamladık. Hallaçlar Mahallemizdeki ziyaretimizde, gerçekleştirdiğimiz üstyapı çalışmalarını görevli personelimiz ve hemşehrilerimiz ile birlikte inceledik. Yapmış olduğumuz ve planladığımız hizmetlerimiz hakkında görüşlerimizi paylaştık. Hallaçlar Mahallemizin dününü ve bugününü birlikte değerlendirdik. Hemşehrilerimizin konforunu sağlamaya, taleplerini karşılamaya ve Merkezefendimize hizmet etmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz.”