Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali başlıyor – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali...

Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2023 Perşembe - 16:53Güncelleme: 21 Aralık 2023 Perşembe - 16:53
Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali başlıyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali, 22 Aralık Cuma (yarın) günü başlıyor.

Girişimci kadınlara destek olmak amacıyla Merkezefendi Belediyesince, bu yıl beşincisi gerçekleşecek Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali, 22 Aralık Cuma (yarın) günü saat 12.00’de ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek festivalde 250’nin üzerinde stant yer alacak. Festivalde satış stantları, atölyeler, konserler, tiyatro gösterileri, söyleşiler ve sürpriz etkinliklerin de olacağı ifade edildi.

Festivalin ilk gününde; canlı karikatür performansı, ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu ve Tolgay’ın sahne aldığı kadınlar matinesi olacak. 23 Aralık Cumartesi günü sihirbazlık gösterisi, Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, canlı karikatür performansı, ‘Melodiyle Bir Yaş Daha Büyüyoruz’ isimli vantrolog gösterisi, ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu ve Merkezefendi Belediye Orkestrası Prof Dr Fatma Akyüzlüer Konseri gerçekleştirilecek.

Festivalin son gününde ise; sihirbazlık gösterisi, Türkiye’nin sevilen sanatçısı Nilgün Belgün’ün ‘Aşk ve Komedi’ isimli gösterisi, Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, ‘Melodiyle Bir Yaş Daha Büyüyoruz’ isimli vantrolog gösterisi, ödüllü ‘Balona Anlat’ yarışması ve ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu olacak.

Yüz boyama, dans ve çeşitli oyunların olduğu birbirinden keyifli çocuk etkinlikleri de festival boyunca devam edecek.