Gerzele’de kılıf uydurma oylaması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Gerzele’de kılıf uydurma oylaması

Gerzele’de kılıf uydurma oylaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2017 Pazar - 13:35Güncelleme: 28 Mayıs 2017 Pazar - 13:35
Gerzele’de kılıf uydurma oylaması

Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi’nde, belediye tarafından önce halka danışmadan parka pazaryeri yapıldı. Şimdi de tepkilerin dinmemesi üzerine uygulanan projeye kılıf uydurmak üzere plebisit (bir sorunla ilgili olarak halkın olumlu ya da olumsuz kanısının belirmesi için başvurulan oylama) yapılıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, imar planlamasında pazaryeri olarak görüldüğü gerekçesiyle, Gerzele Mahallesi’nde Fetih Camii karşısındaki parka, bölgede oturanların itirazına rağmen geçen yıl iş makinelerini sokup pazaryeri inşaatını başlattı. “Ahşap olacak” dediği yapılarda ise beton malzeme kullanıldı.

Gerzele’de kılıf uydurma oylaması

Otantik ürünlerin satılacağı pazaryeri olarak inşa edilen binalar bitti ve en başta sorulması gereken soru aklına geldi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun. Bugün de plebisit yapılıyor Gerzele’de. Saat 11.00’de başlayan oy verme işleminde mahalle halkına oy pusulası ile “pazaryeri”, “kütüphane”, “spor merkezi” ve “diğer” başlıklı 4 seçenekler sunuluyor. Gerzele’de 8 bin 662 seçmen, saat 14.00’te sona erecek plebisitte oy kullanma hakkına sahip.

Gerzele’de kılıf uydurma oylaması