Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresine sıcak asfalt – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresine...

Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresine sıcak asfalt

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Eylül 2022 Perşembe - 14:27Güncelleme: 8 Eylül 2022 Perşembe - 17:01
Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresine sıcak asfalt

Merkezefendi Belediyesince, Adalet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresinde başlatılan asfalt, yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandığı belirtildi.

Üstyapı ve yol yenileme çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Adalet Mahallesi'ne bağlı Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresini kapsayan 11 bin 500 metrekarelik alanda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

4 bin metrekarelik kaldırım parke taşı ve 4 bin metre uzunluğunda kaldırım bordür taşı döşeme yapılırken, tamamlanan çalışmaların ardından cadde ve çevresi kullanıma açıldı.

İlçedeki yenileme çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve çevresi de asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarımız sonrasında yeni ve temiz görünümüne kavuştu. Çalışmalarımızla ilçemizin birçok noktasını daha güvenli ve konforlu hale getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın çalışmalarımızdan memnun olması bizleri de mutlu ediyor. Merkezefendimiz için çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu.