Eskihisar Mahallesi’nde 18. madde uygulaması tamamlandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Eskihisar Mahallesi’nde 18. madde uygulaması tamamlandı

Eskihisar Mahallesi’nde 18. madde uygulaması tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2020 Cuma - 11:28Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma - 11:29
Eskihisar Mahallesi’nde 18. madde uygulaması tamamlandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Eskihisar Mahallesi’nde 18. madde uygulamasının tamamlandığını ve 5,5 kilometre yeni yol açıldığını belirtti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Eskihisar Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Eskihisar Mahallesi’ni daha yaşanır hale getirmek için çalıştıklarını söyleyen Doğan, 18. madde uygulamasının bittiğini, doğal gaz hattı geçecek yerlerin planlandığı ve imar planına uygun toplamda 33 sokakta 5,5 kilometre uzunluğunda yeni ham yol açıldığını, 25 sokakta 4 kilometre daha ham yol açılacağını ifade etti.

Açılan yol ve sokaklarda Enerya’nın doğal gaz hattı çalışması yapacağını bildiren Doğan, böylece Eskihisar Mahalle sakinlerinin de doğal gaza kavuşmuş olacağını, ayrıca parsel içinden geçen altyapı hatları da imar planına göre düzenlenerek açılan yollardan geçirileceğini kaydetti.

“ESKİHİSAR’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Eskihisar Mahallesi’nin hak ettiği hizmeti almaya devam edeceğini söyleyen Doğan, “Her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir daha güzel hale getirmek için ortak akılla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eskihisar Mahallemizde yaptığımız çalışmalarla mahallemizi modern bir görünüme kavuşturacağız. Mahallelerimizdeki sorunları yerinde inceleyerek anında çözüme kavuşturmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Tek amacımız Merkezefendimize ve Merkezefendililere hizmet etmek” diye konuştu.