Ege derbisinde Merkezefendi, Karşıyaka ile oynayacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Ege derbisinde Merkezefendi, Karşıyaka ile oynayacak

Ege derbisinde Merkezefendi, Karşıyaka ile oynayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Kasım 2021 Perşembe - 13:21Güncelleme: 4 Kasım 2021 Perşembe - 13:47
Ege derbisinde Merkezefendi, Karşıyaka ile oynayacak

Basketbolda bu hafta Ege derbisi yaşanacak. Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı Veli Deveciler, seyirci desteğiyle kazanmak istediklerini belirtti. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş'a karşı istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden Deveciler, "Bazen kaybedeceğiz, sonra ders çıkartıp kısa sürede ayağa kalkacağız. Tüm oyuncularıma ve teknik ekibe güvenim tam" açıklamasını yaptı.

6 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de PAÜ Spor Salonu’nda lider Pınar Karşıyaka’yı konuk edeceklerini belirten Deveciler, "Üst üste güçlü rakiplerle oynuyoruz. Pınar Karşıyaka gibi basketbolda ekol olan bir kulübü Denizli’de ağırlamak çok güzel" ifadelerini kullandı.

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM!

Seyirci kısıtlamasının kaldırıldığına da dikkat çeken Deveciler, "Bu hafta alınan kararla salondaki seyirci kısıtlaması uygulamasına son verildi ve tam kapasiteyle salonumuz seyirciye açıldı. Bu nedenle maç biletlerinde de indirime gidebildik. Çok keyifli bir maçı tamamen dolu bir salonda oynamak bizleri de mutlu edecek. Seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Hep birlikte olup, daha güçlü olmalıyız" dedi.

Deveciler, Pınar Karşıyaka maçının bilet fiyatlarını 50 TL, 30 TL ve 20 TL olarak açıkladı.