Doğan’dan özel bireylere yönelik Mola Evleri ve Mola Otobüsleri projesi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan’dan özel bireylere yönelik Mola Evleri...

Doğan’dan özel bireylere yönelik Mola Evleri ve Mola Otobüsleri projesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mart 2024 Pazar - 18:46Güncelleme: 24 Mart 2024 Pazar - 18:46
Doğan’dan özel bireylere yönelik Mola Evleri ve Mola Otobüsleri projesi

Merkezefendi’nin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde özel bireylere yönelik Mola Evleri ve Mola Otobüsleri’ni hayata geçireceklerini dile getirdi.

İnsana dokunan projeleri yeni dönemde de hayata geçireceklerini kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çalışmalarında özel bireyleri unutmadıklarını söyledi. 
 
Doğan, Engelsiz Yaşam Akademisi’ni geliştirerek özel bireylerin sosyalleşmesini ve mesleki eğitimler almasını, engelsiz ulaşım hizmetini de devreye sokarak özel bireylerin başta hastane ve kamu kuruluşlarına ulaşımını sağladıkları aktardı.
 
Özel bireylere ve ailelerine her imkanı sunmaya hazır olduklarını belirten Doğan, yeni dönemde ‘Mola Evleri ve Mola Otobüsleri’ni hizmete alacaklarını ifade etti. 
 
Türkiye’de yine bir ilke imza atacaklarını söyleyen Doğan, projeyle ilgili şunları söyledi:
 
“Özel bireylerimizin ve ailelerinin günlük hayattaki işlerini biraz daha kolaylaştırmamız gerekiyor. Mola Evimizle özel bireylerimizin aileleri, çocuklarını buraya gönül rahatlığıyla bırakıp günlük işlerini halledebilecekler. Biz de yavrumuzun güzel, verimli ve eğitici vakit geçirmesini sağlayacağız. Konum seçildi, tesis tasarımı hazırlandı, içerisinde yapılması planlanan hizmetler ve aktiviteler profesyonellerce belirlendi. Tabii biliyoruz ki sadece böyle bir tesis kurmak yetmez. Çünkü bazı bireylerimiz evlerinden ayrılamıyorlar. O yüzden Mola Evlerimizde kurduğumuz düzenin aynısını tasarladığımız Mola Otobüslerimizi de entegre etmiş bulunuyoruz. Böylelikle yine Türkiye'de bir ilke imza atacağız.”