Doğan’dan çocuklara park daveti – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan’dan çocuklara park daveti

Doğan’dan çocuklara park daveti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Nisan 2022 Çarşamba - 17:19Güncelleme: 13 Nisan 2022 Çarşamba - 18:10
Doğan’dan çocuklara park daveti

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, okulların ara tatilde olduğunu belirterek çocukları Geri Dönüşüm Parkı’na davet etti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Servergazi Mahallesi’nde yapılan tamamı metal, plastik, cam gibi atık malzemelerin yeniden değerlendirilmesiyle oluşturulan Geri Dönüşüm Parkı, havaların ısınması ve okulların ara tatile girmesiyle birlikte çocukları bekliyor.

Çocuklar ile ailelerinin güvenli  ve keyifli vakit geçirmeleri adına pek çok park yaptıklarını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemize birbirinden güzel birçok park kazandırdık. Çocuklarımızın rahat, temiz, güvenli ve yeşillikler içinde rahatça oyun oynayabilmeleri için yaptık. Okullar tatil, havalar güzel. O zaman, haydi Geri Dönüşüm Parkımıza. Çocuklar Geri Dönüşüm Parkında, atıkların dönüşümüyle yapılan bambaşka bir dünyayı keşfedeceksiniz. Parklarımızı çocuklarımıza emanet ettik. Gönüllerince eğlensinler ve oynasınlar. Hepinizi, tatilin ve havaların tadını çıkarmak adına Servergazi Mahallesi 417 Sokak’taki parkımıza bekliyoruz” dedi.