Doğan’a kutlama ziyaretleri sürüyor – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan’a kutlama ziyaretleri sürüyor

Doğan’a kutlama ziyaretleri sürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Nisan 2019 Perşembe - 17:00Güncelleme: 25 Nisan 2019 Perşembe - 17:00
Doğan’a kutlama ziyaretleri sürüyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli iş dünyasının önemli isimlerini makamında ağırladı. İş dünyasının desteğini alan Başkan Doğan, gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a tebrik ve destek ziyaretleri yoğun bir biçimde devam ediyor. Doğan, mazbatasını aldığı günden bu yana makamında, Denizli Sanayi Odası, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, Mali Müşavirler Odası, Denizli Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, Tabip Odası, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği, Denizli Genç İş İnsanları Derneği, Makina Sanayici İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Denizli İş Kadınları Birliği yöneticileri ile iş insanları Selahattin Özçınar, Ahmet Zora, eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören ve MHP’li eski Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’yı ağırladı.

Denizli iş dünyasından büyük bir destek ve ilgi gören Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.