Doğan: Merkezefendi’ye konservatuvar kazandıracağız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Merkezefendi’ye konservatuvar kazandıracağız

Doğan: Merkezefendi’ye konservatuvar kazandıracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2024 Salı - 14:13Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı - 14:13
Doğan: Merkezefendi’ye konservatuvar kazandıracağız

Merkezefendi Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni projeleri arasında yer alan konservatuvarı en kısa sürede ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her zaman gençlerin yanında olduklarını, bundan sonra da onları hayata geçirecekleri yeni projelerle de desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Merkezefendi’yi daha da geliştirmek, sanatın ve kültürün merkezi yapmak için çabalarının devam edeceğini söyleyen Doğan, bu amaçla ilçeye konservatuvar kazandıracaklarını kaydetti.

Bu proje ile yetenekli gençlere müzik eğitimi alma ve sanatın farklı dallarında kendilerini geliştirme fırsatı sunulacağını bildiren Doğan, eğitimlerin uzman kadrolar tarafından verileceğini belirtti.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİMLE PARLAMAYA DEVAM EDECEK”

Gençleri mutlu etmek ve onların hayatına dokunmak amacıyla hizmet ettiğini vurgulayan Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyemizde yetiştirdiğimiz sanatçılarımızı artık hiçbir yere göndermiyoruz. Temelini bizim attığımız çocuklarımız yine bizim konservatuvarımızda öğrenmeye ve parlamaya devam edecek. Müzik eğitimi ve görsel sanatlar dallarında profesyonel eğitim alacak olan sanatçı adaylarımızı; bireysel dersler, grup çalışmaları, sahne performansları ve çeşitli projeleri içeren pratik deneyimlerle destekleyeceğiz” diye konuştu.