Doğan, iftar yemeğinde Gültepe Mahallesi sakinleriyle buluştu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, iftar yemeğinde Gültepe Mahallesi sakinleriyle...

Doğan, iftar yemeğinde Gültepe Mahallesi sakinleriyle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2024 Cuma - 12:11Güncelleme: 15 Mart 2024 Cuma - 12:11
Doğan, iftar yemeğinde Gültepe Mahallesi sakinleriyle buluştu

Gültepe Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yeni dönemde Gültepe Mahallemizde birçok projeye imza atacağız” dedi.

Merkezefendi Belediyesinin ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programı Gülteppe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Programa Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar programına katılarak mahalle sakinleriyle bir araya gelen Doğan, programa katılanlara teşekkür etti. Doğan, konuşmasında şunları söyledi:

"Ramazan ayının o maneviyatını, huzurunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yaşattığımız mahallelerimizde üçüncü iftar yemeğimizi, gönül sofralarımızı Gültepe Mahallemizde kurduk. Gönül sofralarındaki birliği ve beraberliği bugün bize yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Gültepe Mahallemizde birçok projelere imza atacağız. İlçemiz bu dönemde sosyal belediyecilik anlayışımız ile Türkiye'ye örnek bir belediye oldu. Hiçbir zaman hiçbir hemşehrim kendini yalnız hissetmesin, Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi Belediye Başkanı olarak sonuna kadar yanınızda olacağıma söz veriyorum"

Öte yandan 15 Mart Cuma günü (bugün) Muratdede Mahallesi Muratdede Pazar Yeri’nde toplu iftar programını gerçekleştireceği, programda tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunulacağı bildirildi.