Doğan, Denizli Basket’in maçlarını kaçırmıyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, Denizli Basket’in maçlarını kaçırmıyor

Doğan, Denizli Basket’in maçlarını kaçırmıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2019 Çarşamba - 10:58Güncelleme: 17 Nisan 2019 Çarşamba - 10:58
Doğan, Denizli Basket’in maçlarını kaçırmıyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yoğun tempoyla çalışırken, Denizli Basket takımının play-off maçlarını kaçırmıyor. Her karşılaşmada tribündeki yerini alan Doğan’a salonu dolduran seyirciler “Sarı Gelin” tezahüratlarıyla sevgi gösterisinde bulunuyor.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin play-off serisinde çeyrek finale kalan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 5 maçlık serinin ilk maçında Boluspor’u konuk etti. Çeyrek final heyecanının yaşandığı mücadeleyi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Denizlispor kulübü Başkanı Ali Çetin, başkan yardımcıları Taner Atilla ve Kaan Şanlıkan, Merkezefendi Belediye Başkan yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun ile birlikte izledi.

Heyecanlı geçen karşılaşmada, salonu dolduranların desteğini arkasına alan Denizli Basket, rakibi Boluspor’u 73-59 yenerek, seriye avantajlı başladı.

SARI GELİN TEZAHÜRATI

Karşılaşmanın bitiminde galibiyet sevincini yaşayan basketbolseverler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a sevgi gösterilerinde bulundu. “Sarı Gelin” tezahüratları eşliğinde tribünleri selamlayan Doğan, “Emeği olan bütün teknik heyetimizi, oyuncularımızı kutluyorum. Bizler de bu heyecana ortak oluyoruz. Bütün Denizlilileri Perşembe günü tekrar buraya davet ediyorum. İnşallah hem Denizlispor’umuz için hem de Denizli Basketimiz için ‘O sene bu sene’ diyoruz. Ali Başkanımızla birlikte Denizlispor’umuzun ve Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımızın her zaman arkasındayız. Her iki takımımızdan da şampiyonluk bekliyoruz. Ali Başkanımıza ve yönetim kurulu ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Denizlimizde ve Merkezefendi’mizde çok güzel işlere imza atacağız” dedi.