Doğan: Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir etkinlik gerçekleştirdik – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir...

Doğan: Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir etkinlik gerçekleştirdik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2023 Pazar - 13:09Güncelleme: 30 Nisan 2023 Pazar - 13:09
Doğan: Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir etkinlik gerçekleştirdik

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali sürerken, Başkan Şeniz Doğan, “Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir kültür ve sanat etkinliğimizi gerçekleştirdik” dedi.

Merkezefendi Belediyesince bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki festivalde kadınlar ürünlerini sergilerken, vatandaşlar da alışveriş yapıyor. Doğan ve CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı da stantları gezerek ürünleri inceledi.

 

Festivalin ikinci gününde Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu sahne aldı. Koro, seslendirdiği eserlerle keyifli bir konser deneyimi yaşattı. Konser sonunda Orkestra Şefi Neslihan Demirbacak ve Koro Şefi Sevgi Utma ayakta alkışlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da sahneye çıkarak Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu’nun şarkılarına eşlik etti.

Festivale yakışır güzel bir gece yaşadıklarını söyleyen Doğan, cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Doğan, konuşmasında şunları ifade etti:

Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışan bir kültür ve sanat etkinliğimizi gerçekleştirdik. Kulaklarımızın pası silindi. Başta değerli sanatçılarımıza ve konserimize eşlik eden sevgili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sanatsız Kalan Bir Milletin Hayat Damarlarından Birisi Kopmuş Demektir’ işte onun izinde söz verdiğimiz gibi bu salonları sanatla, sporla ve tiyatroyla dolduracağız demiştik. Bu sözümüzü tutuyoruz. Sevgili hemşehrilerim Cumhuriyetin 100. Yılındayız inşallah hep beraber nice yüzüncü yıllar diliyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız için siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlikleri sizlerin ilgisi, desteği ve enerjisiyle yapıyoruz.”

Festivalin bugün günü saat 22.00’ye kadar devam edeceği ifade edildi.