Doğan, çalışma arkadaşları ile bayramlaştı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, çalışma arkadaşları ile bayramlaştı

Doğan, çalışma arkadaşları ile bayramlaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2022 Cuma - 15:58Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma - 15:58
Doğan, çalışma arkadaşları ile bayramlaştı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu akşamdan itibaren başlayacak tatil öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı.

Ana hizmet binası ve kademelerde düzenlenen bayramlaşma programında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a başkan yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun ile birim müdürleri eşlik etti.

Çalışma arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Doğan, “İlçemizin dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalarda tüm personelin alın teri var. Personelimizin her birini Merkezefendi ailesinin bir ferdi olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz. Hepimizin amacı Merkezefendili hemşehrilerimize en iyi ve en doğru şekilde hizmet etmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu geçireceğiniz bir bayram diliyorum” dedi.

Belediye emekçilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını söyledi.