Doğan, açtığı sergide cam işledi, ebru yaptı – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, açtığı sergide cam işledi, ebru...

Doğan, açtığı sergide cam işledi, ebru yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2019 Cuma - 08:56Güncelleme: 12 Nisan 2019 Cuma - 08:56
Doğan, açtığı sergide cam işledi, ebru yaptı

Merkezefendi Beledeiye Başkanı Şeniz Doğan, açtığı sergide ateşle cam işlemeyi denedi, fırçayı alıp ebru yaptı.

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun düzenlediği yıl sonu sergisi açıldı. Serginin açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Halk Eğitim Müdürü Turan Genç ve kursiyerler ile yakınları katıldı.

Serginin açılışında konuşan Doğan, “Bugün, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezimizin her yıl düzenlediği geleneksel sergi için buradayız. Merkezefendi Halk Eğitim Merkezimizin, Merkezefendi’de birçok kursları var. Ben bu kursları incelediğimde insana dokunan, insanların hayatını kolaylaştıran ve örnek olan kurslar. Sergideki el emeği, göz nuru ürünler için Merkezefendi Halk Eğitim Müdürümüze ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bizler yeni dönemde de Halk Eğitim Müdürümüz ile birlikte ilave yeni kurslarımız ile birlikteliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak Halk Eğitim Müdürlüğümüzün sonuna kadar yanında olacağız. Merkezefendimiz için çalışacağız” dedi.

Açılış sonrası sergiyi gezen Doğan, ateş ile cam işlemesi ve ebru sanatı denemeleri yaptı.

KAYMAKAM USLU’YU ZİYARET ETTİ

Öte yandan Şeniz Doğan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu’yu ziyaret etti. Kaymakam Uslu ile Başkan Doğan, ilçedeki çalışmalar hakkında bir süre görüş alışverişinde bulundu.

VAKIF TOPLANTISINA KATILDI

Doğan, Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Kaymakamı Uslu başkanlığında gerçekleştirilen toplantısı ile Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Mehmet Ahilik’in lokma hayrına da katıldı.