Deveciler’den önemli maç öncesi taraftara ‘destek’ çağrısı – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Deveciler’den önemli maç öncesi taraftara ‘destek’...

Deveciler’den önemli maç öncesi taraftara ‘destek’ çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2022 Çarşamba - 10:13Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba - 11:26
Deveciler’den önemli maç öncesi taraftara ‘destek’ çağrısı

ING Basketbol Süper Ligi’nde Büyükçekmece’yi ağırlayacak Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’in başkanı Veli Deveciler, “Çok önemli bir maça ev sahipliği yapacağız. Bizi yalnız bırakmayın ve destek verin” dedi.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 27’nci haftasında Büyükçekmece Basketbol’u ağırlayacak Merkezefendi Belediyesi Basket’te, maçın hazırlıkları sürüyor. Önemli bir maça ev sahipliği yapacaklarını belirten kulüp başkanı Veli Deveciler, “Gündüz maçları bizim için çok zor oluyor. Maçın erken saatte olması da taraftar sayısını etkiliyor. Ancak Denizli halkından bir ricamız var. Bizi Büyükçekmece maçında yalnız bırakmasınlar. Tüm Denizli’yi maça bekliyoruz. Kazanmanın yolu birlikte geçiyor. Sahada oyuncularımızla birlikte savunma yapıp, gereken tüm desteği verelim. Bizler, sahada oynayan oyuncular kadar tribünde mücadele etmeliyiz. Bizi yalnız bırakmayın ve destek verin” dedi.

Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak karşılaşma PAÜ Arena'da  oynanacak. Yeşil-siyahlılar, oynadığı 25 maçta aldığı 8 galibiyet ve 17 yenilgiyle 12’nci sırada yer alıyor.