Derya Baykal, Denizlili kadınlara el işi ürünleriyle ilgili tüyolar verdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Derya Baykal, Denizlili kadınlara el işi...

Derya Baykal, Denizlili kadınlara el işi ürünleriyle ilgili tüyolar verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Aralık 2022 Cumartesi - 22:45Güncelleme: 17 Aralık 2022 Cumartesi - 22:52
Derya Baykal, Denizlili kadınlara el işi ürünleriyle ilgili tüyolar verdi

Ünlü oyuncu ve televizyon programcısı Derya Baykal, Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali kapsamında düzenlenen söyleşide hayranlarıyla buluştu.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen festivalin ikinci gününde, ünlü oyuncu ve televizyon programcısı Derya Baykal söyleşi düzenledi. Girişimci kadınlara el emekleri hakkında tüyolar veren Baykal, festivalin önemli olduğunu dile getirdi.

 

El işi ürünleri nasıl yaptığı konusunda püf noktaları paylaşan Baykal, “Üreten ve üretmeye devam eden kadınlarımıza bizlerde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Girişimci kadınlara desteklerinden dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a bu festivali gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Kadınlar bu sayede el emeği ürünlerini stantlarda sergileyebiliyor. Gerçekleştirilen bu festival hepimiz için çok değerli ve çok kıymetli” dedi.

Söyleşi sonunda Baykal ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan hatıra fotoğrafı çekildi. Doğan, kadın girişimcilerin ayakta durabilmesi için bu tür faaliyetlere devam ettirdiklerini belirtti.

Günün son etkinliğinde Şefliğini Zuhal Feray Şenkibar’ın yaptığı Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu birbirinden güzel şarkıları, izlemeye gelenler için seslendirdi.