Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak yarışları tamamlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak...

Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak yarışları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2021 Pazar - 22:14Güncelleme: 22 Ağustos 2021 Pazar - 22:30
Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak yarışları tamamlandı

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Petlas Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı sona erdi. Pilotların kürsü mücadelesi, birbirinden heyecanlı anlar yaşanmasını sağladı.

Merkezefendi Belediyesi Off Road Pisti’ndeki yarışların ikinci gününde pilotlar, kürsüde yer alabilmek için tüm performanslarını ortaya koydu. Yarışlar sonunda genel klasman kategorisinde iki birinci çıktı. Pilotlar Ertan Nacaroğlu ve Eray Pancar ile Mustafa Saray ve Samet Zurnacı birinciliği elde etti. Üçüncülükte ise pilotlar Bekir Başkal ile Emin Önder yer aldı. Yedi kategoride yapılan değerlendirmelerin ardından sporculara madalya ve kupalar törenle verildi.

Genel klasman birinciliğini elde eden Ertan Nacaroğlu ve Eray Pancar, Mustafa Saray ve Samet Zurnacı’ya kupa ve madalyalarını, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi.

Diğer klasmanlarda da derece elde eden sporcular, madalya ve kupalarını İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Coşkun ve Fatma Atıcı Bakcan’ın elinden aldı.

Derece elde eden sporcuları kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Heyecan dozu yüksek kıyasıya mücadeleyle geçen iki günün ardından Türkiye Off Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışlarımız sona erdi. Dereceye giren yarışmacılarımızı kutluyor, zorlu mücadelede yarışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.