Yavuzçehre Tekstil’den Merkez Eli Kıyafet Mağazasına bağış – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Yavuzçehre Tekstil’den Merkez Eli Kıyafet Mağazasına...

Yavuzçehre Tekstil’den Merkez Eli Kıyafet Mağazasına bağış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2022 Pazartesi - 15:54Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı - 11:03
Yavuzçehre Tekstil’den Merkez Eli Kıyafet Mağazasına bağış

Denizli’nin köklü tekstil şirketlerinden Yavuzçehre Tekstil, Merkezefendi Belediyesinin organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Merkez Eli Kıyafet Mağazasına çeşitli giyim ürünleri bağışında bulundu.

Yavuzçehre Tekstil’den anlamlı bağış. Yardımsever firma, Merkezefendi Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla faaliyete geçirilen ve bugüne kadar çok sayıda vatandaşın gereksinimlerini karşılayan Merkez Eli Giyim Mağazası’na pantolon, penye, tayt ve diğer tekstil ürünleri bağışı gerçekleştirdi.

Bağışlanan ürünleri Yavuzçehre Tekstil Marka Direktörü Nevbahar Konyalıoğlu ile Sürdürülebilirlik Müdürü Ekin Uluışık ise, Merkez Eli Kıyafet Mağazası yetkililerine teslim etti.

Merkez Eli Kıyafet Mağazası’nın önemli bir proje olduğunu belirten Konyalıoğlu ile Uluışık, “Yavuzçehre Tekstil olarak bu anlamlı hizmete destek olmak istedik. Bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

DOĞAN’DAN YAVUZÇEHRE’YE TEŞEKKÜR

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yapılan bağış dolayısıyla yardımsever iş insanı Ahmet Yavuzçehre’ye teşekkür etti. İki yıldır faaliyette olan Merkez Eli ile binlerce dar gelirliye yardım sağladıklarını bildiren Doğan, şunları kaydetti:

“Değerli bağışçımız Ahmet Yavuzçehre’ye teşekkür ediyorum. Kadın istihdamı yaratan işletmemiz bizim için çok önemli. Merkez Eli Kıyafet Mağazamız amacına ulaşıyor. Bugüne kadar binlerce dar gelirli vatandaşımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yapılan bağışlarla Merkez Eli Kıyafet Mağazamız daha da büyüyecek.”