Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi

Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ekim 2023 Cuma - 19:20Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma - 19:21
Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi

Merkezefendi Belediyesi tarafından Yenimahalle’de yaptırılacak taziye evinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ni hizmete açan Merkezefendi Belediyesi, bugün de 390 metrekarelik alanda yaptırılacak Yenimahalle Taziye Evi’nin temelini attı.

Törene Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Hüdai Tirit, meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

“50 MAHALLEMİZİN İHTİYACINA YÖNELİK ÇALIŞIYORUZ”

Yeni tesisin birçok alanda hizmet vereceğini ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayabileceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Yaptığımız insana dokunan projeler, binalar ve yollar ne kadar kullanılırsa bizler de o kadar mutlu oluyoruz. Bizler 50 mahallemizin ihtiyacına yönelik olarak projelerimizi gerçekleştirmeye çalıştık. Kadınlarımızı istihdama yönelterek ve çocuklarımızı eğitimini destekleyecek projeler hayata geçirdik. Ayaklarımız yere sağlam basarak, hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip onlara yönelik projeler gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, yüzünü güldüren ve kalplere dokunan hizmetler yaptık. Hangi mahallenin ne ihtiyacı varsa onların taleplerini tamamladık. Taziye evinde mescit, mutfak ve taziyelerinizi kabul edeceğiniz büyük bir alan olacak. Yazın sıcakta, kışın soğukta taziyelerinizi kabul ederken artık o sıkıntıları çekmeyeceksiniz. İlçemize ve mahallemize kazandıracağımız 'Yenimahalle Taziye Evi'miz hayırlı olsun" dedi.

Program yoğunluğu nedeni ile açılışa katılamayan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da temel atma töreni için mesaj gönderdi.

Yapılan diğer konuşmaların ardından Yenimahalle Taziye Evi’nin temeli atıldı.