Off road’cıların kent turu – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Off road’cıların kent turu

Off road’cıların kent turu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2019 Cuma - 16:32Güncelleme: 26 Nisan 2019 Cuma - 16:32
Off road’cıların kent turu

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’na katılacak sürücüler, araçlarıyla şehir turu attı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hafta sonunda yaşanacak yarış heyecanına tüm Denizlilileri davet etti.

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları, Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 27-28 Nisan’da Göveçlik mevkiindeki pistte yapılacak yarışların öncesinde kortej geçişi düzenlendi. Bayramyeri’nden kalkan off road araçları, siren ve korna çalarak Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndan geçip off road pistine ulaştı.

Yarışmalar öncesi açıklamada bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizin ev sahipliğinde Türkiye Ulusal Off Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışması’nın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun en gözde kulüplerinden olan DENDOFF’un organizatörlüğündeki bu yarışa 30’u aşkın aracımız ve 70’e yakın sporcumuz katılacak. Hatta bu sene birde İtalyan yarışmacımız var. Bizler de çok heyecanlıyız. Yarışlarımız. Türkiye’nin en güvenilir ve en uzun pisti olan Göveçlik pistimizde gerçekleşecek. Seyir keyfi yüksek, heyecan dolu, adrenalin dolu bir yarış olacak. Ben buradan bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlili hemşerilerimi,Off-Road ve adrenalin tutkunlarını, herkesi heyecan dolu bu yarışa bekliyorum” dedi.

Başkan Doğan, Denizlili yarışmacılardan 1.lik beklediğini belirterek, “Bugün hem Off-Road tanıtımını hemde birlik ve beraberlik anlamında bir kortej gerçekleşti. 2 gün öncede bir basın açıklaması oldu. Yarışmacılarımıza başarılar demek istiyorum. Denizli yarışmacılarımızdan da bu sene birincilik bekliyoruz” diye konuştu.

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışları’nın Mukavemet Etabı 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.30’da, Seyirci Etabı ise 28 Nisan Pazar günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.