Merkezefendi’de Halk Ekmek büfelerine 3 ilave daha yapıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Halk Ekmek büfelerine 3 ilave...

Merkezefendi’de Halk Ekmek büfelerine 3 ilave daha yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2022 Çarşamba - 17:09Güncelleme: 28 Aralık 2022 Çarşamba - 17:09
Merkezefendi’de Halk Ekmek büfelerine 3 ilave daha yapıldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, belediyenin Halk Ekmek büfelerine 3 ilave daha yapıldı. Böylece büfe sayısı 14’e yükseldi.

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlara ucuz etmek ulaştırmak için başlattığı Halk Ekmek uygulamasında büfe sayısına yeni ilaveler yaptı. Halk Ekmek büfeleri Bahçelievler, Merkezefendi ve 1200 Evler mahallelerinde de açıldı.

Büfeler Merkezefendi Mahallesi’nde 29 Ekim Bulvarı (Merkezefendi Zabıta Müdürlüğü Ek Hizmet Binası) önünde, 1200 Evler Mahallesi’nde 1200 Evler Pazaryeri karşısı park içinde ve Bahçelievler Mahallesi’nde Bahçelievler Caddesi’nde hizmet verecek.

Sabah saat 07.00’den itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayan büfelerde ekmek 3 liradan satılıyor ve kişi başı en fazla dört ekmek alınabiliyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yeni açılan büfelerimizle binlerce ekmeği vatandaşlarımızla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm ekonomik zorluklara ve artan maliyetlere rağmen 'Merkezefendi Halk Ekmek' büfelerimizle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Aile bütçelerine ciddi anlamda katkı sağlayan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfeleri sayesinde aileler ev içi harcamalarında tasarruf sağlıyor. 14 mahalleye kurulan büfelerimiz ile vatandaşlarımız ucuz ve kaliteli ekmeğe daha rahat ulaşabiliyor” dedi.