Denizli’de 130 sanatçı ‘Ben Değil Biziz’ resim sergisi açacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli’de 130 sanatçı ‘Ben Değil Biziz’...

Denizli’de 130 sanatçı ‘Ben Değil Biziz’ resim sergisi açacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2022 Çarşamba - 10:33Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba - 10:49
Denizli’de 130 sanatçı ‘Ben Değil Biziz’ resim sergisi açacak

Merkezefendi Belediyesinin ev sahipliğinde, Denizlili ünlü Ressam İbrahim Çallı ve “Bir Grup İnsan Palatformu”nun kurucusu Celalettin Tandoğdu’nun anısına “Ben Değil Biziz” isimli resim sergisi açılacak. Sergide, 130 sanatçının eserleri yer alacak.

Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir’de açılan “Ben Değil Biziz” resim sergisinin dördüncüsü Denizli’de gerçekleştirilecek. Resim sanatında Denizli’nin dünyaca ünlü ismi Resssam İbrahim Çallı ve Bir Grup İnsan Platformu’nun kurucusu Celalettin Tandoğdu’nun anısına düzenlenen sergide 44’ü Denizli’den olmak üzere 130 sanatçının çalışmalarına yer verilecek. Sergi 19 Mart Cumartesi günü saat 17.30'da Merkezefendi Kültür Merkezi'nde açılacak ve 5 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sergiyle ilgili “Merkezefendi’yi kültürün ve sanatın merkezi haline getirme amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde bugüne kadar birçok tiyatro oyunu, sahne gösterisi, sergi, konser, festival düzenledik. Hemşehrilerimizin her zaman göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnuniyet duyduk. Bir Grup İnsan Platformu'nun Ben Değil Biziz isimli sergisi Merkezefendimizde sergilenecek. Denizlili ünlü ressamımız İbrahim Çallı ve Celalettin Tandoğdu anısına düzenlenecek olan sergiye tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Merkezefendi’de sanat var” açıklamasını yaptı.