Merkezefendi’de gökkuşağı gibi merdivenler – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de gökkuşağı gibi merdivenler

Merkezefendi’de gökkuşağı gibi merdivenler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Temmuz 2019 Salı - 14:08Güncelleme: 2 Temmuz 2019 Salı - 14:08
Merkezefendi’de gökkuşağı gibi merdivenler

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Alparslan Mahallesi’nde iki sokağı birbirine bağlayan 74 basamaklı merdiveni gökkuşağı renklerine boyadı. Yeni evlenen çiftler, gelinlik ve damatlıklarıyla bu merdivenlerde resim çektirmeyi ihmal etmiyor.

İlçenin Alpaslan Mahallesi’nde, 74 basamaklı merdivenden vatandaşlar artık keyifle inip çıkmaya başladı. Nedeni ise beton merdivenin gökkuşağı renkleriyle bezenerek, rengarenk hale getirilmesi. Çocukların oyun oynamaktan, gençlerin basamaklarını inip çıkmaktan keyif aldıkları merdivende küçük bir dokunuşla farklı bir görünüm yaratmasına mahalle halkı teşekkür etti.

Alparslan Mahallesi’nin 30 yıllık sakinlerinden Şefik Genççiftçi, merdivenin boyanmasıyla semtlerine değişik bir hava geldiğini belirterek, “Merdivenlerin boyanması mahallemize ayrı bir hava kattı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel oldu. Bundan önce burası pislikten topraktan geçilmiyordu. Kaç yıldan beri müracaat ediyorduk. Tozdan, topraktan temizlik yapılmıyordu. Şimdi ise herkes çok memnun” dedi.

Alparslan Mahallesi’nde yaşayan minik çocuklar da günün belirli saatlerini merdivende geçirdiklerini ifade ederek, “Bu merdiven, daha önce çok kötü görünüyordu. Şimdi ise rengârenk oldu. Her gün burada oyunlar oynuyoruz, mutluyuz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, mahalle halkının teşekkürlerine “İlçemizi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Sokaklarımızı renklendirerek mahallemize, ilçemize farklı bir hava katıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkilerle birlikte bu tür merdivenleri renklendirmeye devam edeceğiz” sözleriyle karşılık verdi.