Merkezefendi’de depremzedelere sıcak yemek – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de depremzedelere sıcak yemek

Merkezefendi’de depremzedelere sıcak yemek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Nisan 2023 Perşembe - 11:30Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe - 11:31
Merkezefendi’de depremzedelere sıcak yemek

Merkezefendi ilçesinde her yıl ramazan ayında yardımseverlerin el ele verdiği iyilik hareketi, bu yıl depremzedelere sıcak iftar yemeği sağlıyor. Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi ile 3 bin 429 depremzedeye iftar yemeği desteği sağlandı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında uygulanan Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi artarak devam ediyor. İyilik hareketinin başladığı günden bu yana hayırseverler 412 bin 960TL destekte bulundu. Deprem bölgelerinden Merkezefendi’ye gelen 3 bin 429 depremzedeye sıcak iftar yemeği ulaştırıldı.

Sisteme kayıtlı, zorlu ekonomik şartlarda hizmet veren ve iyilik hareketi ile destek olunan 30 restoranda hazırlanan iftar menüleri, afetzedelerin adreslerine teslim ediliyor.

Merkezefendi El Ele İyilik Hareketi’ne destek olmak isteyen hayırseverler https://www.merkezefendi.bel.tr/elele/ adresinden 80 TL ve katlarında yardımda bulunabiliyor.

“DAYANIŞMAMIZ HER GÜN BÜYÜYOR”

Zor günlerin üzerinden üstesinden her zaman birlik ve beraberlikle geldiklerini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dayanışmanın her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Doğan, “Hayırsever hemşerilerimizin Merkezefendi El Ele İyilik Hareketimize sağladığı destek sayesinde Merkezefendimize gelen depremzedelerimizin sofralarına sıcak iftar yemeği ulaşıyor, esnafımız da zorlu ekonomik koşullarda rahat bir nefes alıyor. Tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.