Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri açıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri açıldı

Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Eylül 2022 Perşembe - 17:00Güncelleme: 8 Eylül 2022 Perşembe - 17:02
Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri açıldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bakkal ve marketlerde 4 liradan satılan ekmeği halka 3 liradan ulaştıracak halk ekmek büfeleri açıldı. Büfelerden ilk satış bugün gerçekleşti.

Merkezefendi Belediyesi Halk Ekmek büfeleri, Karahasanlı Mahallesi Alperen Ersoy Kapalı Pazar Yeri önü, Alpaslan Mahallesi 5505 Sokak, Karaman Mahallesi Muhtarlık arkası ve Sümer Kapalı Pazar Yeri’nin yanında faaliyete geçti.

Pazar günleri dışında haftanın 6 gününde açık tutulacak halk ekmek büfelerinde satışlar sabah saat 07.00’de başlayacak. Bakkal ve marketlerde 4 liradan satılan ekmeğin fiyatı halk ekmekte 3 lira olarak belirlendi.

Satışların başlaması dolayısıyla büfeleri ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ekmekleri vatandaşlara kendi elleriyle teslim etti. Sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisinin eklendiğini belirten Doğan, şunları söyledi:

“Sıcacık bir hizmeti daha Merkezefendimizde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ bu sabah itibariyle hizmete açıldı. Sıkıntı çeken insanlarımıza bir nebze de olsa belediye olarak destek olalım diye Merkezefendi Halk Ekmek uygulamasını dört mahallemizde faaliyete geçirdik. İlerleyen haftalarda ilçemizin birçok noktasına kurulacak olan büfelerimiz hizmet vermeye başlayacak. Aile bütçelerine ciddi anlamda katkı sağlayacak olan Merkezefendi Halk Ekmek uygulamasının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”