Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde ulaşımı daha güvenli, konforlu ve modern hale getirmek amacıyla yol ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.
Üstyapı için çalışmalar sürerken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Kadılar ve Merkezefendi Mahallesi’ne giderek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçedeki akıllı kavşak çalışmalarının ilkinin Merkezefendi Mahallesi Kanal Yolu üzerinde, Fesleğen Sokak ile KZ/6 Sokak kesişiminde gerçekleştirildiğini kaydeden Doğan, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik akışının daha düzenli hale geleceğini, sürücüler ve yayalar için daha güvenli bir ulaşım ortamı oluşturulacağını söyledi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kadılar Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yol ve çevre düzenlemelerini kapsayan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte mahalle, daha modern, düzenli ve konforlu bir görünüme kavuşacak.