13.10.2026, Salı
14 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu

Merkezefendi Belediyesi 1.817 kaçak yapının yıkımı için ihale açtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Temmuz 2026 Cuma - 10:49Güncelleme: 31 Temmuz 2026 Cuma - 10:49
Merkezefendi Belediyesi 1.817 kaçak yapının yıkımı için ihale açtı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 1.817 kaçak yapının yıkılması için ihale açıldı. İhaleyi Merkezefendi Belediyesi düzenleyecek.

Merkezefendi ilçesi sınırları içerisinde ruhsatsız olarak yapıldığı belirlenen kaçak yapıların yıkımı için ihale yapılacak. Merkezefendi Belediyesi’nin yapacağı kaçak yapı yıkım ihale 24 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Kaçak yapıların yapılması işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü yapılacağı, tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı belirtildi.

Haberin DevamıReklam




İhaleyle ilgili ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği, yıkım işi süresinin yer tesliminden itibaren 180 olacağı, ekonomik açıdan en avantajlı teklifin fiyat esasına göre belirleneceği ifade edildi.

Tekliflerin, katılım belgesi ve diğer eklerle birlikte e-imza olarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilmesi gerektiği, ihalede elektronik eksiltme yapılmayacağı da kaydedildi.