Denizli basket yönetimine 2 takviye – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli basket yönetimine 2 takviye

Denizli basket yönetimine 2 takviye

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Temmuz 2020 Çarşamba - 15:11Güncelleme: 22 Temmuz 2020 Çarşamba - 15:11
Denizli basket yönetimine 2 takviye

TBL’de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te yönetime iki yeni isim katıldı. İş insanı Osman Uğurlu ve Özgür Yılmaz, yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaptı. Gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kuruluna 2 yeni isim katıldı. Denizlili iş insanlarından Osman Uğurlu ve Özgür Yılmaz yönetime girdi. Başkan Veli Deveciler, yönetim olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve yeni sezonda hedeflerinin 'Süper Lig' olduğunu bir kez daha yineledi. Deveciler, şunları söyledi:

“Geride kalan sezonda malumunuz COVID-19 nedeniyle ligler 'Beyaz Sezon' olarak ilan edildi. Oysa ki Süper Lig’e çıkacaktık. Tabiki öncelik insan sağlığı. Federasyonun aldığı karara saygı duyduk. Bu sezon 7'si iç transfer olmak üzere dış transferde 4 isme imza attırdık. Yönetim olarak güçlüyüz. Maddi anlamda hiç bir sorunumuz yok. Bu sezon yarım kalan hesabı tamamlayıp sezon sonunda Süper Lig’e çıkacağız. Osman Uğurlu ve Özgür Yılmaz, katılımlarıyla yönetimimize güç kattı.”

GÖREV DAĞILIMI

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Yönetim Kurulunun görev dağılımında başkanlığa Veli Deveciler 2. Başkanlığa Zafer Gökşin, asbaşkanlarlara Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin getirildi. Osman Uğurlu, Özgür Yılmaz, Yaşar Kımıl, İsmail Ali Yaman, Devrim Şentürk, Özkan Bosun ve İbrahim Abuşaha ise yönetim kurulunda üye olarak görev yapacak.

SLOGAN BELİRLENDİ

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yeni sezon için sloganını belirledi. Buna göre yeni sezondaki slogan iki ayrı parçadan oluştu. Sloüganlar “Potanın Efendileri” ve “Birlikte yenilmeyiz” olarak açıklandı.