Denizli Basket, Yalovaspor maçında ilk galibiyetini almak istiyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli Basket, Yalovaspor maçında ilk galibiyetini...

Denizli Basket, Yalovaspor maçında ilk galibiyetini almak istiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Kasım 2020 Perşembe - 13:37Güncelleme: 5 Kasım 2020 Perşembe - 13:37
Denizli Basket, Yalovaspor maçında ilk galibiyetini almak istiyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yarın (cuma) Semt77 Yalovaspor ile karşılaşacak.

Oynadığı iki karşılaşmayı yenik kapatan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Semt77 Yalovaspor karşısında ilk gabiyetini almak istiyor. Takım kaptanı Ümit Sonkol ve 2. Kaptan Altan Erol, Yalova karşısında forma giyemeyecek. Sigortam.net İTÜ maçında sakatlanan ve hafta boyunca tedavisi devam eden Barış Çağan Özkan' ın ise oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Kulüp başkan Veli Deveciler, takımdaki sakatlıkların oynadıkları iki maçtada etkili olduğunu söyleyerek, "Artık kazanma vaktimiz geldi. Önemli isimler oynamayacak. Takımımdaki tüm oyuncularımıza olan inancımız tam. Yalova'yı yenerek lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

BİR HAFTADA 3 MAÇ OYNAYACAKLAR

Öte yandan ilk haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'in oynayacagı rakibi Mamak Belediyespor'da 10 oyuncuda COVID-19 çıkması nedeniyle maç ertelenmişti. Ertelenen maç 11 Kasım'da oynanacak. Çarşamba günü maçı oynayarak Denizli'ye dönecek olan temsilcimiz, ardından cumartesi günü kendi sahasında bu kez de Ankara temsilcisi Anadolu Basket ile karşı karşıya gelecek.