Denizli Basket sezon öncesi 3 farklı turnuvada mücadele edecek – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli Basket sezon öncesi 3 farklı...

Denizli Basket sezon öncesi 3 farklı turnuvada mücadele edecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Temmuz 2021 Perşembe - 14:16Güncelleme: 22 Temmuz 2021 Perşembe - 16:02
Denizli Basket sezon öncesi 3 farklı turnuvada mücadele edecek

Bu sezon ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, hazırlık kapsamında 3 farklı turnuvada mücadele edecek. Çok çalıştıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Veli Deveciler, lige borçsuz bir takım olarak başlayacaklarını ifade etti.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te yeni sezon programı şekillendi. 9-27 Ağustos tarihleri arasında Denizli'de sağlık kontrolleri nin ardından bireysel antrenmanların yapılacağı açıklanırken, ilk hazırlık maçının 28 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de Pınar Karşıyaka ile oynayacağı kaydedildi.

3 FARKLI TURNUVADA MÜCADELE EDECEK

Denizli Basket daha sonra 31 Ağustos- 5 Eylül tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Gloria Cup' a katılacak. Kupa maşları sonrasında Denizli'ye dönecek olan Yukatel Merkezefendi, 8 Eylül' a kadar kendi tesislerinde çalışacak. Denizli temsilcisi, 9-11 Eylül İzmir Petkim Cup, ardından ise 14-18 Eylül'de Bursa Frutti Cup'ta mücadele edecek.

“DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Yeni sezon öncesi konuşan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler,”ING Basketbol Süper Ligi’nde Denizli ve Merkezefendi’nin olması gurur verici” dedi. Deveciler, " Bu olay, sezonun başlamasıyla bambaşka bir heyecana dönüşecek. Şehre verdiğimiz sözü tutarak organizasyonun başarısı bizleri çok mutlu etti. Şimdi daha çok çalışıyoruz. Bu sezon ve gelecek sezonlarda yine doğru işleri yapmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün öncelikle mali yapısını kontrol edeceğiz" diye konuştu.

“GÜÇLÜ YAPILANMAYLA GELİYORUZ”

Lig’e herhangi borçsuz bir şekilde başladıklarını kaydeden Deveciler, “Yeni ve güçlü sponsorluklarla doğru bir planlamayla sürdürülebilir bir yapı oluşturuyoruz. Ana sponsorumuz Yukatel organizasyonun gücünü artırmıştır. Yeni ve önemli sponsorlukları önümüzdeki günlerde açıklayacağız” ifadelerini kullandı. Maçların oynandığı PAÜ Arena Spor Salonu’nu yenilediklerini aktaran Deveciler, “Bu arada teknik ekibin çalışmaları doğrultusunda transferi neredeyse bitirdik. Çok kaliteli, mücadeleci bir takım oluşturuyoruz. Kaptan Ümit, Altan, Hakan ve Serkan ile yeni sezonda da devam ediyoruz. Yiğitcan, Thomas Akyazılı, Emircan, Jeremy, Sestina, Upson, Rihard Lomazs takımımıza yeni katılan oyuncular. Oyun kurucu pozisyonuna bir yabancı oyuncu daha alacağız" dedi.

“AYNI EKİPLE YOLA DEVAM”

Aynı teknik ekiple devam ettiklerini dile getiren Deveciler, şunları söyledi: “Teknik ekibimizle aynı şekilde devam ediyoruz. Takımımız seona 9 Ağustos'ta başlayacak. İlk hazırlık maçını 28 Ağustos’ ta Pınar Karşıyaka ile yapacağız. Sonra turnuvalar olacak. 25 Eylül’de de lig başlayacak. Umarım sağlıklı bir şekilde hazırlık dönemini geçiririz. Lige hazır bir şekilde, seyircimizle buluştuğumuz günlerin bir an evvel gelmesi en büyük temennimiz."