Denizli Basket, lider Konyaspor Basketbol’u ağırlayacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli Basket, lider Konyaspor Basketbol’u ağırlayacak

Denizli Basket, lider Konyaspor Basketbol’u ağırlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Kasım 2020 Perşembe - 12:53Güncelleme: 26 Kasım 2020 Perşembe - 12:53
Denizli Basket, lider Konyaspor Basketbol’u ağırlayacak

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Salonu’nda TBL lideri Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol ile karşılaşacak.

Sezon ilk 6 haftasında inişli çıkışlı bir grafik çizen Denizli Basket, oynadığı 6 maçın üçünü kazanırken, üçünü kaybetti. Dokuz puanla beşinci sırada bulunan temsilcimiz, lideri devirerek üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için mücadele edecek.

Kulüp başkanı Veli Deveciler, maçın önemine dikkat çekerek, "Artık kazanma vaktimiz geldi. Takımımdaki tüm oyuncularımıza olan inancımız tam. Konya'yı yenerek lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Asbaşkan Veli Tefenlili ise takımın ve teknik heyetin kalitesine güvendiklerini, onların da bu güveni boşa çıkarmayacağını söyledi.

Asbaşkan Gökhan Gökşin de, “ Bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Hedefimiz üst sıralar. Denizli’ye süper lig takımı göstermeyi çok istiyoruz” diye konuştu.

Pandeminin olumsuz etkisine değinen baş antrenör Şahin Ateşdağlı da" Bu sene TBL'de pandeminin yarattığı olumsuz şartlar her takımı etkiliyor. Günlük performanslar ve eksikler sonuçlara direkt etki ediyor. Her takımın iniş ve çıkışları maç sonuçlarına direkt etki ediyor. Önemli olan inanç kaybına uğramadan belirlediğimiz hedef doğrultusunda ilerlemek. Bizim bu sene bittiğinde olmak istediğimiz yerde olacağımıza inancımız tam" ifadelerini kullandı.