Denizli Basket, Konya’da galibiyet arayacak – D20Haber
17.05.2024, Cuma
17 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli Basket, Konya’da galibiyet arayacak

Denizli Basket, Konya’da galibiyet arayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2021 Cuma - 12:19Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma - 12:19
Denizli Basket, Konya’da galibiyet arayacak

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, haftayı zorlu Konya deplasmanında geçirecek. Lider Samsunspor’un 1 puan gerisinde 4 ve 5. sıraları paylaşan Denizli Basket ile Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımlarının mücadelesinde kazanan taraf, Süper Lig için önemli bir avantaj elde edecek.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkan yardımcısı Zafer Gökşin,  Pazar gün oynanacak maçla ilgili açıklamasında, Konyaspor’un çok iyi ve kaliteli bir takım olduğuna işaret etti. Gökşin, önlerinde her biri final niteliği taşıyan 9 karşılaşma kaldığını, her maçı ayrı düşünüp hazırlanacaklarını söyledi.

Öte yandan ligde Merkezefendi Denizli Basketbol ile birlikte 9 takım daha Süper Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. Takımlar arasındaki puan farkının çok olmaması, zirve yarışındaki heyecanın dozunu daha da artıyor.

Haberin DevamıReklam




Samsunspor’un liderlik koltuğunda oturduğu ligde, 1’er puan farkla Balıkesir B.B., Manisa B.B., Konyaspor Basketbol, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sıralanıyor. 33’er puanlı Mamak Belediyesi, Akhisar Belediyesi, Kocaeli B.B. Kağıtspor, GCT Düzce, Bornova Belediyesi ve Yalovaspor da zirve hesapları yapan takımlar.