Deveciler: Şampiyonluk için kazanmamız gereken 10 maç var – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Deveciler: Şampiyonluk için kazanmamız gereken 10...

Deveciler: Şampiyonluk için kazanmamız gereken 10 maç var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2021 Perşembe - 10:46Güncelleme: 4 Mart 2021 Perşembe - 10:46
Deveciler: Şampiyonluk için kazanmamız gereken 10 maç var

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübü Başkanı Veli Deveciler, geçen sezon dramatik bir şekilde kaybettikleri Süper Lige yükselme mücadelesini bu yıl şampiyonlukla taçlandırarak sonlandırmak istediklerini, bunun için de önlerinde kazanmaları gereken 10 maç bulunduğunu belirtti.

Denizli Basket Kulübü Başkanı Veli Deveciler, son 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını ve lider Samsunspor’un 1 puan gerisinde bulunduklarını anımsatarak, bu hafta kendileriyle aynı puana sahip Akhisarspor’u konuk edeceklerini söyledi.

Bu karşılaşmayı da kazanıp yollarına devam edeceklerini kaydeden Deveciler,"Ligde 10 maçımız kaldı. Bunları kazanıp, Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısını tüm şehir birlikte kutlamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve inancımız var. Denizli’de basketbolun sevilmesini, gençlerimizin heyecanla sahiplendiği takımımızı Anadolu Efes, Fenerbahçe  Beşiktaş, Galatasaray maçlarında, tribünde desteklediği günleri görmek istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk yolunda desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getiren Deveciler," Bu kadar sıkıntının içinde hepimizin biraz sevinmeye ve gülmeye ihtiyacı var. Basketbol takımımız Denizli’ye bu keyfi yaşatmak istiyor. Her şey çok zor ama çok çalışıyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Böyle zamanlarda Denizli halkının kenetlenerek kazandığı başarıları biliyoruz. Aynısının Basketbol takımımız için de gösterilmesini rica ediyoruz" diye konuştu.