CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Doğan’a tebrik – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Doğan’a tebrik

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Doğan’a tebrik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2021 Perşembe - 16:07Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe - 16:10
CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Doğan’a tebrik

İstanbul’da düzenlenen ‘Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Merkezefendi Beldiyesi standını ziyaret eden CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu, projelşeri için Şeniz Doğan’ı tebrik etti.

Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ‘Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Merkezefendi Belediyesi’nin standını, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaret etti.

Ziyarette Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na üreticiye sağladıkları fide, kadın üreticilere verilen küçükbaş hayvan desteğini, Lavanta Bahçesi’ni, 2-5 yaş arasındaki çocukların doğal ve sağlıklı sütle buluştuğu Halk Süt’ü ile yemek atıklarını gerekli işlemlerden geçirerek sokak hayvanlarının beslenmesini sağlayan Mama Üretim Makinesi projelerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, projeler için Doğan’ı tebrik ederken, Doğan da stantta ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi. Doğan, “Standımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na tarımsal kalkınma projelerimize ilişkin bilgilendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Can damarımız olan tarım, dost ve kardeş belediyelerimizin üretim odaklı projeleriyle hayat buluyor. Sosyal belediyeler üretiyor, üretimi destekliyor” diye konuştu.