Ceyda Düvenci hayranlarıyla buluştu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Ceyda Düvenci hayranlarıyla buluştu

Ceyda Düvenci hayranlarıyla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Haziran 2022 Pazar - 14:17Güncelleme: 20 Haziran 2022 Pazartesi - 08:45
Ceyda Düvenci hayranlarıyla buluştu

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali'nin ikinci gününde, ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ceyda Düvenci, hayranlarıyla söyleşide bir araya geldi.

Merkezefendi Belediyesinin, kadın üreticilere destek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği El Emeği ve Girişimci Kadınları Festivali, ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Festivalin ikinci gününde Ceyda Düvenci, Denizlili hayranlarıyla buluştu.

Düzenlenen söyleşide, mutlulukla ilgili küçük sırlarını dinleyicileri ile paylaşan Düvenci, üretici kadınlar için Merkezefendi’ye koşa koşa geldiğini söyledi. Kadınların her zaman kendinden emin, özgür ve mutlu olması gerektiğini vurgulayan Düvenci, soruları kendisine has üslubuyla yanıtladı.

Kendisinin de girişimci olduğunu ifade eden Düvenci, “Çocuklara, çocukların gelişimine ve duygularımıza kafa yormaya başladım. Onlar için ebeveynlerimizle birlikte birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. El emeği çok kıymetli, gönül işi. Siz ne zaman isterseniz ben gelirim. Girişimci kadın veya girişimci erkek yoktur, girişimci birey vardır. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı, girişimci kadınlara destek verdiği için tebrik ederim” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, katkılarından dolayı ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’ye teşekkür etti. Girişimci ve üretici kadınlara her zaman destek olduklarını kaydeden Doğan, “Kadınlarımıza ilk kimi görmek istersiniz diye sorduğumuzda ‘Ceyda Düvenci’ dediler. Kültür ve sanat yayınlarımız var, yerel yazarlarımıza destek oluyoruz. Üretici kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Ceyda Düvenci, stantları ziyaret ederek, üretici kadınlar ile bir araya geldi. Üretici kadınlar, kendi stantlarını ziyaret eden Düvenci’ye el emeği ürünlerini hediye etti.

Bugün sona erecek festivalde stantlar gün boyu ziyarete açık olacak. Saat 16.00’da Yazar Nilgün Bodur, saat 18.00’de ise Aşkım Kapışmak, düzenlenecek söyleşilere konuk olacak.