Başkarcı Sosyal Tesis inşaatı tamamlandı – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Başkarcı Sosyal Tesis inşaatı tamamlandı

Başkarcı Sosyal Tesis inşaatı tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2022 Cuma - 16:37Güncelleme: 14 Ekim 2022 Cuma - 16:37
Başkarcı Sosyal Tesis inşaatı tamamlandı

Merkezefendi Belediyesince, Başkarcı Mahallesi’nde yaptırılan sosyal tesisin inşaatı ve meydan düzenlemesi tamamlandı.

Merkezefendi Belediyesince gerçekleştirilen yatırımla Başkarcı Mahallesi’ne içinde muhtarlık, çok amaçlı salon ve kafeteryanın yer aldığı sosyal tesis ile 559 metrekarelik kapalı pazar yerinin yer aldığı sosyal tesis kazandırıldı. Ayrıca bin 444 metrekarelik meydan düzenlemesi yapıldı.

Başkarcı’ya giden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yapımı tamamlanan sosyal tesis ile düzenleme yapılan alanı gezdi. Başkarcı Mahallesi’nin çehresini değiştirdiklerini ifade eden Doğan, modern bir ilçe vizyonuyla çalıştıklarını söyledi.

Yeni meydan ve kompleksin Başkarcı Mahallesi’ne ve ilçeye hayırlı dileyen Doğan, “Hemşehrilerimizin talepleri ve önerileri bizler için çok kıymetli. Onların söylediği her sözü dikkate alıyoruz. Yapmış olduğumuz plan ve program ile bu yıl içerisinde başlattığımız yeni meydan alanı ve kapalı pazar yerimizi hizmete hazır hale getirdik. Böylelikle hem Başkarcı Mahallemizin çehresini değiştiriyor hem de hemşehrilerimizin rahat ve konforlu bir yaşam sürdürmesini sağlıyoruz. Bir sözümüzü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezefendimiz ve çok değerli hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.