Atatürk, Merkezefendi’de ‘Beni Hatırlayınız’ oyunuyla anılacak – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Atatürk, Merkezefendi’de ‘Beni Hatırlayınız’ oyunuyla anılacak

Atatürk, Merkezefendi’de ‘Beni Hatırlayınız’ oyunuyla anılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Kasım 2022 Cuma - 16:36Güncelleme: 4 Kasım 2022 Cuma - 16:36
Atatürk, Merkezefendi’de ‘Beni Hatırlayınız’ oyunuyla anılacak

Tiyatro oyuncusu ve yazar Utku Erişik, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlattığı ‘Beni Hatırlayınız’ isimli tek kişilik tiyatro gösterisi ile Merkezefendililerle buluşacak.

Merkezefendi Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası sebebiyle bir dizi program gerçekleştirilecek. Tiyatro oyuncusu ve Yazar Utku Erişik de bu kapsamda 9 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ‘Beni Hatırlayınız’ isimli tek kişilik oyunuyla sahne alacak. İki perdeden oluşan gösteri 2 saat süreceği kaydedildi.

DOĞAN’DAN DAVET

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.yıldönümünde, onu bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anacağız. 9 Kasım Salı günü gerçekleştireceğimiz tek kişilik gösteride Tiyatro oyuncusu Utku Erişik, Atatürk’ü anlatacak. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği tüm değerlere hep birlikte sahip çıktığımızı göstermek için tüm Merkezefendili ve Denizlili vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyorum” diye konuştu.