Aileler alışverişte çocuklar oyun otobüsünde – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Aileler alışverişte çocuklar oyun otobüsünde

Aileler alışverişte çocuklar oyun otobüsünde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Kasım 2023 Çarşamba - 14:10Güncelleme: 22 Kasım 2023 Çarşamba - 14:10
Aileler alışverişte çocuklar oyun otobüsünde

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hizmete alınan oyun otobüsünün, pazar alışverişine çıkan ailelerin çocuklarını bırakabilmeleri için çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Sosyal sorumluluk projesi ile bakımı ve tasarımı Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan, haftanın belirli günlerinde mahallelerdeki pazar yerlerine giden, Denizli’de ilk ve tek olan Oyun Otobüsünde çocuklar oyun oynayıp sosyalleşirken aileleri de alışverişlerini rahatça yapabiliyor. Otobüsün içerisinde bir anaokulunda olması gereken faaliyet masaları, oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, kitaplar, akıl oyunları, oyun hamurları gibi tüm eğitim araç ve gereçleri bulunuyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN VE AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Merkezefendi’de yaşayan çocuklar için her zaman projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Oyun Otobüsü’nden hem çocuklarımızın hem de ailelerinin çok memnun olduğunu biliyoruz. İlçemizde her alanda fırsat eşitliği yaratmak için çalışıyoruz. Bu zamana kadar sağlıktan spora, eğitimden kültüre, birçok alanda çocuklarımız için çalışmalar gerçekleştirdik. Çocuklarımız için eğitim alanında projeler üretiyoruz. Oyun Otobüsü ile çocuklarımız kaliteli ve doğru zaman geçirirken pazar alışverişine gelen ailelerimiz alışverişlerini rahatça yapabiliyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yatırım yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.