‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’ isimli oyun ilgiyle izlendi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. ‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’...

‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’ isimli oyun ilgiyle izlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2023 Perşembe - 12:37Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe - 12:37
‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’ isimli oyun ilgiyle izlendi

Merkezefendi Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği '3 Beş ve 8 Diğer Şeyler' isimli oyun ilgiyle izlendi.

Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyuncuları, ‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’ isimli oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu dolduran tiyatroseverler, oyunu beğeniyle izledi.

Birol Tezcan, Ceyhun Atmaca ve Sinan Küçüköz'ün yazdığı ve Selahattin Doğramacı'nın yönetmenliğini yaptığı oyunda, Kent Tiyatrosu oyuncuları performanslarıyla göz doldurdu.

Oyunun bitiminde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tiyatro oyuncularına çiçek takdim etti.

Tiyatro oyuncularımızla gurur duyduğunu ve çok güzel bir oyun izlediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizde yollar, parklar, binalar yapıyoruz ama sanatı ve sporu hiçbir zaman unutmayacağız demiştik. Merkezefendi Belediyemizin tiyatro ekibi yaklaşık 3 yıldır ilçemizde emekleri ve çabalarıyla çok güzel oyunlar sergiliyor. Salonun bu kadar dolu olmasından dolayı büyük bir mutluluk duydum. Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimi içinde sanatın çok önemli ve kıymetli olduğunu düşünüyorum. İki saat boyunca keyif alarak izlediğimiz bir oyun oldu. Tiyatro oyuncularının emeğine sağlık diyor, etkinliğine katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.