1200 Evler Mahallesi Yürüyüş Yolu yenilendi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. 1200 Evler Mahallesi Yürüyüş Yolu yenilendi

1200 Evler Mahallesi Yürüyüş Yolu yenilendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Kasım 2022 Salı - 16:09Güncelleme: 1 Kasım 2022 Salı - 16:09
1200 Evler Mahallesi Yürüyüş Yolu yenilendi

Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Mahallesi’ndeki yürüyüş yolunda yenileme çalışmaları tamamlandı.

Merkezefendi Belediyesi, parklar ve yürüyüş yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 1200 Evler Mahallesi’ndeki Yürüyüş Yolu ve Gezinti Parkuru’nu yeniledi.

Ekipler, 340 metre uzunluğunda 1,75 metre genişliğindeki yürüyüş yolunun zeminini kanserojen madde içermeyen kauçuk ile kapladı.

Çalışmaların ardından tamamlanan yürüyüş yolunda çocuklar ve aileleridaha güvenli ve rahat bir şekilde spor yapabiliyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; Gerzele, Selçukbey, Mehmet Akif Ersoy ve Adalet mahallelerine yeni parklar kazandırıldığını, bunun yanı sıra Karahasanlı, Gümüşçay, Çakmak, Mehmet Akif Ersoy, Sırakapılar, İlbade ve Muratdede mahallelerindeki belirli parklarda yenileme bakım onarım çalışmaları gerçekleştirildiğini, bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Merkezefendi Belediyesi olarak ilçede yaşam alanlarını yenileyip, geliştirdiklerini kaydeden Doğan, “İlçemizdeki parkları ve yürüyüş yollarını daha güvenli hale getiriyoruz. Yürüyüş yollarımızda bakım ve onarım çalışmalarımızı gerçekleştirerek ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Ailelerin ve çocukların uğrak yeri olan parklarımızı daha konforlu hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.