Honaz’da Turgut Devecioğlu SKM yoğun katılımla açıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Honaz’da Turgut Devecioğlu SKM yoğun katılımla...

Honaz’da Turgut Devecioğlu SKM yoğun katılımla açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2019 Pazartesi - 13:48Güncelleme: 4 Mart 2019 Pazartesi - 13:48
Honaz’da Turgut Devecioğlu SKM yoğun katılımla açıldı

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Turgut Devecioğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), düzenlenen törenle açıldı.

SKM’nin açılış törenine AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti teşkilatlarının yöneticileri, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve çok sayıda partili katıldı.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, törendeki konuşmasında, göreve geldiği günden bu yana ilçeyi yeniden imar ettiklerini belirterek, “15 yıldır Honaz’ımıza ve siz kıymetli halkımıza hizmetkâr olmaktan büyük onur duydum. Sizler de Honaz’ın son 15 yıllık değişimine ve gelişimine tanıklık ettiniz. İlçenin hangi durumdan bugünlere getirildiğini herkes biliyor. Honaz’ın baştan aşağı değiştiğini, sizlere yakışır bir ilçe haline geldiğini görüyorsunuz” dedi.

“HONAZ ARTIK KENT OLMUŞTUR”

Honaz’ın çehresinin değiştiğini, hem çevre olarak, hem de ilçeye katma değer sağlayan yatırımlar sayesinde boyut değiştirdiğini, atılım yaptığını söyleyen Devecioğlu, “İlçemiz artık bir kent olmuştur. İlçemizin yolları, imar düzenlemeleri, kent standartlarına kavuşturulmuştur. Honaz’ımıza kazandırdığımız üniversite, ilçemizin hem ekonomik, hem sosyal, hem de kültürel anlamda dönüşümüne, gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır. Bunun olumlu etkileri, önümüzdeki dönemde de devam edecektir. İnşallah, hep birlikte Honaz’ımızın daha güzel günlerini göreceğiz” diye konuştu.

“HONAZ BÜYÜYECEK BİZ HEP HİZMETKÂR OLARAK KALACAĞIZ”

Honaz’ın artık kabuğuna sığmadığını, ilçenin büyüme ve gelişme arzusunun, halkın beklentilerinin karşılanması için proje belediyeciliğine, vizyona, çalışkanlığa, gönül belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu kaydeden Devecioğlu, sözlerine şunları ilave etti:

“Dil kolay söylese de, bu kolay bir şey değildir, herkesin harcı değildir. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin, vatandaşımızın derdiyle dertlendik. Herkesi dinledik. Her soruna çözüm bulmaya çalıştık. Amme hizmeti, iş bitirmekle, sorun çözmekle olur. Hamasetle, kuru sözle iş yürümez. Honaz halkı, her şeyin farkındadır. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimde olduğu gibi bugün de hakkımızı teslim edecektir. Honaz’ımızın gelişimi bundan sonra da devam edecektir. Ama bizler hep hizmetkâr olarak kalacağız.”