14.10.2026, Çarşamba
15 °C / 17 °C Denizli Hava Durumu

Honaz Tüneli’nde ışığı görmeye 783 metre kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ocak 2019 Cuma - 15:57Güncelleme: 25 Ocak 2019 Cuma - 15:57
Honaz Tüneli’nde ışığı görmeye 783 metre kaldı

Denizli’nin İzmir, Ankara, Antalya ve Muğla bağlantılarını sağlayacak çevre yolunun en önemli ayağı olan Honaz Tüneli’nde ışığı görmeye 783 metre kaldığı belirtildi.

Vali Hasan Karahan, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Honaz’da tünel inşaatını gezdi. Karahan’a Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Başmühendisi Alparslan Eşlik tarafından çalışmalarla ilgili bilgi sunuldu.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarda sol tüpte 2 bin 264 metre, sağ tüpte 2 bin 18 metre olmak üzere toplamda 4 bin 283 metre ilerleme sağladıklarını söyleyen Eşlik, kalan tünel uzunluğunun ise toplamda 783 metre olduğunu kaydetti.

Haberin DevamıReklam




Vali Karahan, Honaz gezisinde Kaymakam Zafer Öz, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve Honaz-Organize-Denizli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni de ziyaret etti.