Honaz Belediyesi’nden 20 tekerlekli sandalye – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Honaz Belediyesi’nden 20 tekerlekli sandalye

Honaz Belediyesi’nden 20 tekerlekli sandalye

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2017 Perşembe - 15:36Güncelleme: 11 Mayıs 2017 Perşembe - 15:36
Honaz Belediyesi’nden 20 tekerlekli sandalye

Honaz Belediyesi, “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda, bugüne kadar 20 dolayında engelliye bir bölümü akülü olan 20 tekerlekli sandalye kazandırdı.

Honaz Belediyesi, kültür ve sosyal hizmetler faaliyetleri çerçevesinde, “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganıyla engelli vatandaşlarımıza ulaşmaya devam ediyor. Bugüne kadar 20 dolayında engelliye akülü ve aküsüz tekerlekli sandalye, özel donanımlı tekerlekli sandalye sağlandı. Ayrıca ortopedik malzeme konusunda gelen talepler de karşılandı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Kocabaş Mahallesi’nde Ahmet Bilgin ve Cafer Karagönlü, Karaçay Mahallesi’nde Fatma Bayhan, Dereçiftlik Mahallesi’nde Ali Çelik ve Gürlek Mahallesi’nde Mehmet Coşar’a tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede yaşayan engellilerin yaşamlarını kolaylaştırma anlamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Honaz Belediyesi olarak ‘Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok’ hedefi ile hemşehrilerimize ulaşmaya devam edeceğiz’’ dedi.