Devecioğlu’ndan 4 mahalleye doğal gaz müjdesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Devecioğlu’ndan 4 mahalleye doğal gaz müjdesi

Devecioğlu’ndan 4 mahalleye doğal gaz müjdesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mart 2019 Cuma - 13:05Güncelleme: 22 Mart 2019 Cuma - 13:05
Devecioğlu’ndan 4 mahalleye doğal gaz müjdesi

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer mahallelerinin doğal gaz kullanılabilmesi için gerekli lisans işlemlerinin tamamlandığını bildirdi.

Honaz’ın Denizli'nin doğal gazı kullanan ilk ilçesi olduğuna işaret eden Başkan Turgut Devecioğlu, 2016 yılı itibariyle ilçe merkezinin büyük bir kısmında doğal gazın kullanılmaya başladığını, temiz yakıt doğal gazı bütün mahallelere yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

“4 MAHALLE İÇİN HER ŞEY TAMAM”

Doğal gazın Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer mahallelerinde kullanılabilmesi için gerekli lisans işlemlerinin tamamlandığını, yatırım fizibilite çalışmalarının sonuçlandığını belirten Devecioğlu, “Doğal gaz yatırımlarının başlaması için engel kalmamıştır. Bunda Honaz Belediyemizin payı büyüktür. Doğal gazın bu yerleşim alanlarına getirilebilmesi için gerekli olan bütün koşulları sağladık, yatırımın önünü açtık. Honaz ilçe merkezimizde yaşayan hemşehrilerimiz gibi bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız da hak ettikleri konfora kavuşacaklardır. Hedefimiz doğal gaz konforu ile tüm mahallelerimizi buluşturmak, vatandaşlarımıza rahat, huzurlu, sağlıklı ortamlar oluşturmaktır" dedi.