Honaz’da başkanın şoförü ile belediye personelinin eski zabıtayı dövdüğü iddia edildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. HONAZ
  8. /
  9. Honaz’da başkanın şoförü ile belediye personelinin...

Honaz’da başkanın şoförü ile belediye personelinin eski zabıtayı dövdüğü iddia edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2020 Salı - 19:29Güncelleme: 16 Haziran 2020 Salı - 19:40
Honaz’da başkanın şoförü ile belediye personelinin eski zabıtayı dövdüğü iddia edildi

Denizli'nin Honaz ilçesinde, işten çıkarılan eski zabıta görevlisi, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in şoförü ve bir belediye çalışanı tarafından darp edildiğini söyleyerek, şikayetçi oldu.

Honaz Belediyesinde sözleşmeli zabıta görevlisi olarak çalışan 36 yaşındaki Mustafa Sarı, 2 Ocak'ta işten çıkarıldığını, 13 Haziran Cumartesi günü kokoreç yemeye gittiği Honaz-Karakurt yolu üzerindeki bir iş yerinde, Honaz Belediye Başkanı’nın makam şoförü ile belediye çalışanı tarafından darp edildiğini söyledi.

Bu kişilerle önceden husumeti ve aralarında bir anlaşmazlık olmadığını, olay sırasında sözlü tartışma da yaşamadıklarını kaydeden Sarı, Denizli Devlet Hastanesine giderek darp raporu aldığını ve Kınıklı Karakoluna giderek şikayetçi olduğunu bildirdi.

Kendisini darp eden kişilerle yargı önünde hesaplaşacağını söyleyen Sarı, "Ben, 6 yıl belediyede çalıştım. Ocak ayından beni işten çıkardılar. Kokoreç yemeye gittiğim mekanda arabayla gelen Mesut ile Ali, araçtan inerek birden küfür etmeye başladı. Ardından iki kolumdan tutup yola doğru çektiler. Gözüme ve vücudumun çeşitli yerlerine vurdular. Yere yatırıp tekmelediler. Ne olduğunu anlayamadım. Beni öldüresiye dövdüler. Bu kişilerle hiçbir sorunum da yok. Beni darp eden kişilerden birisi Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in şoförü, diğeri de sulama biriminde görevli bir personel. Neden bu saldırıya uğradığımı bilmiyorum. Beni darp ettikten sonra kaçarken bana tehditler savurdular. Beni ailemle de tehdit ettiler. Gereken müracaatları yaptım. Konunun peşini bırakmayacağım" dedi.

BAŞKAN KEPENEK’E ULAŞAMADIK

Öte yandan, dayak olayına makam şoförünün isminin karışması üzerine Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i telefonla aradık. Ancak, saat 19.19’daki bu aramamızda Kepenek telefonunu açmadığı için kendisine ulaşamadık.