Şampiyon’un Denizli’deki evinde büyük sevinç yaşandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇİVRİL
  8. /
  9. Şampiyon’un Denizli’deki evinde büyük sevinç yaşandı

Şampiyon’un Denizli’deki evinde büyük sevinç yaşandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2020 Pazartesi - 09:36Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi - 14:00
Şampiyon’un Denizli’deki evinde büyük sevinç yaşandı

Avrupa Güreş Şampiyonasında İsviçreli rakibini 3-0 yenerek altın madalya kazanan Süleyman Karadeniz’in baba evinde mutluluk hakim.

İtalya’nın Roma kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 92 kiloda altın madalya için mindere çıkan Çivrilli güreşçi Süleyman Karadeniz, İsviçreli Samuel Scherrer'i 3-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Müsabakayı ilçenin Işıklı Mahallesi'ndeki evlerinde televizyondan heyecanla izleyen ve oğullarının altın madalyaya uzanmasının mutluluğunu yaşayan anne Döndü ile baba Mustafa Karadeniz, sevinçlerini dile getirecek kelimeler bulmakta zorlandı.

Büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Mustafa Karadeniz, oğlu Süleyman Karadeniz’in küçük yaşlardan itibaren güreşe meraklı olduğunu söyledi. Şampiyon’un babası “Süleyman, küçük yaşlardan beri güreşi seviyor 11 yaşında güreş için gitti. Bugün bizler hem mutlu etti hem de gururlandırdı” dedi.

ANNE RÜYASINDA GÖRMÜŞ

Anne Döndü Karadeniz, oğlunun antrenmanlarda giydiği Türk bayraklı eşofmanını giyerek AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakayı televizyondan izlediklerini ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamadıklarını söyledi.

Oğlunun ilkokul yıllarında güreşe merakının olduğunu ve 12 yaşında güreşe başladığını anlatan Karadeniz, "Oğlumun güreşe başladığı ilk zamanlarında ona 'oğlum güreş zor gitme' demiştim. Oğlum da 'anne ben hayallerimin peşinden koşmak istiyorum' demişti. Dün akşam canımın maçını merakla takip ettik. Evdeki heyecanı görmeniz lazımdı. Oğlumun yenmesi için bildiğim tüm duaları okudum. Aslında ben onun şampiyon olacağını rüyamda görmüştüm. Kimselere söyleyemedim, nazar değmesin diye. Oğlum başarısıyla Türkiye'yi gururlandırdığı için çok mutluyuz. Onunla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Maçtan sonra şampiyon Süleyman Karadeniz’in babası Mustafa Karadeniz’i telefonla arayan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, ailenin mutluluğuna ortak oldu.