Muhtardan DESKİ’ye su kesintisi tepkisi: Sizi Allah’a havale ediyorum – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇİVRİL
  8. /
  9. Muhtardan DESKİ’ye su kesintisi tepkisi: Sizi...

Muhtardan DESKİ’ye su kesintisi tepkisi: Sizi Allah’a havale ediyorum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2021 Çarşamba - 12:45Güncelleme: 21 Temmuz 2021 Çarşamba - 12:54
Muhtardan DESKİ’ye su kesintisi tepkisi: Sizi Allah’a havale ediyorum

Denizli’nin Çivril ilçesinde bayramı susuz geçiren mahallenin muhtarı isyan etti, DESKİ’ye tepkisini “sizi Allah’a havale ediyorum” paylaşımıyla dile getirdi.

Kent merkezinde bu yaz yaşanan su kesintilerine “yoğun kullanım” gerekçe gösterilirken, Çivril’in Kocayaka Mahallesi’nde Kurban Bayramı’nda yaşanan içme suyu problemi muhtar Hasan Koç’u isyan ettirdi.

Koç, bayramda yaşanan su kesintisini sosyal medyadan yaptığı “20.07.2021 Birkaç gündür içme suyu hattının arızasından dolayı köyümüzün çeşmeler akmamaktadır. Bu konuyla ilgili bütün yetkilere ulaştım. Yalnız hiçbir çözüm sağlanamadı.  Bizi bu şekilde şu mübarek günde mağdur durumda bırakan ve herhangi bir çözüm bulmayan DESKİ yetkililerini kınıyoruz. Yazıklar olsun bir faturasını ödemeyi unutan olduğunda hemen kesmeye geliyorsunuz. Bizim 5 gündür suyumuz akmıyor. Köyümüze gelen misafirler barınamadıkları için erken gitmek zorunda kaldılar. Yazıklar olsun. Bu kurban bayramı susuzluktan dolayı Kocayaka'da karanlık geçmiştir. Sebep olanları Allah’a havale ediyoruz” paylaşımıyla dile getirdi.